Contacteer ons

Lifestyle

YES! Er komt een deodorant met zwitsalgeur!

Gepubliceerd

op

Zwitsal liefhebbers, opgelet! Het merk is al lang niet alleen meer voor baby’s. Ze lanceren steeds meer producten voor volwassenen en deze deo mét de welbekende Zwitsal-geur is er één van.

Droom

Er bestond al een Zwitsal parfum en wasmiddel, maar nu brengt het merk ook een deodorant op de markt. Liefhebbers van de geur worden gillend gek, want dat klinkt natuurlijk als een droom die uitkomt.

Geuren

Er zijn twee verschillende varianten: Original en Poederzacht. Bij de original ruik je de bekende geur heel goed en de poederzachte variant is wat subtieler. Bij Etos zijn de deo’s nu te koop. Binnenkort zullen ook Albert Heijn en Bol.com aansluiten. Joepie!

Bron:grazia.nl Beeld:What Men Want

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Lifestyle

Wist je dat je kiwi beter met schil kunt eten?

Gepubliceerd

op

Door

 

Het water loopt ons er nou niet bepaald van in de mond. Maar dat harige schilletje van een kiwi schijnt dus kerngezond te zijn.

We weten allemaal wel dat kiwi’s gezond zijn. Zo bevatten ze van alle vruchten veruit de meeste vitamine C. Maar wist je dat je zelfs de schil van dit kleine bolletje kunt eten? Nieuw-Zeelandse kiwiboeren schijnen de vrucht letterlijk met huid en haar te verorberen.

Veel vezels

Reden: de schil van een kiwi bevat heel veel vezels. Vezels zijn belangrijk voor een gezonde spijsvertering en geven je een voldaan gevoel, waardoor je gemakkelijker op gewicht kunt blijven. Sommige vezels hebben zelfs een gunstig effect op het cholesterolgehalte, en verlagen daarmee het risico op hart- en vaatziekten.

Afborstelen hoeft niet per se

Durf jij het aan? Probeer het dan eerst met een gele kiwi, die hebben amper haartjes. De haartjes van een groene variant kun je eventueel afborstelen, maar dat hoeft eigenlijk ook niet. Wij namen de proef op de som en je proeft er inderdaad veel minder van dan je zou denken. Vergeet niet eerst het fruit af te spoelen. Een appel was je immers ook voordat je hem in je mond stopt.

Bron:margriet.nl Beeld:Istock

Lees verder

Trending