Contacteer ons

Nieuws

Bizarrr, Eva Koreman ziet er iets anders uit na deelname Expeditie Robinson

Gepubliceerd

op

Ze is Nederlandse radio-dj bij NPO 3FM. Sinds juni 2017 is ze een van de stemmen in de vormgeving van 3FM. We hebben het natuurlijk over Eva Koreman. In 2019 is de radio-dj een van de deelnemers van het twintigste seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson. En tot nu toe gaat haar dat erg goed af. Alleen wat blijkt, deelname aan het programma is tóch niet heel best voor je gezondheid. Eva is namelijk het een en ander verloren tijdens haar dagen op het onbewoonde eiland en daar schrik je toch wel van. “Het is een enorme aanslag op mijn gezondheid geweest” vertelt ze in een interview.

Eva Koreman ná Expeditie Robinson

Ze is namelijk een kies verloren, deze is afgebroken tijdens de deelname. Maar daar is het niet bij gebleven. Ze heeft ook nog enorme last van haaruitval. Of dat komt door de opgelopen stress op het eiland of door het tekort aan voedingsstoffen weten we niet. Ook heeft ze enorm gewichtsverlies gehad en dat vreet je spieren op. op kracht komen na deelname is dan ook een hele kunst.

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Nieuws

Vent leert dus een les dat je nooit moet stunten met granaat in je achterzak

Gepubliceerd

op

Door

Er zijn een paar dingen die je nooit moet doen. En een daarvan is rondlopen met een granaat in je achterzak. Dat deed een man in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro dus wel en hij vond het ook nog een goed idee om te gaan stunten. En dat was nu juist geen goed idee. De man verloor zijn evenwicht, viel en de granaat die in zijn achterzak zat ging af. De man is na dit “ongelukje” naar het ziekenhuis gebracht en kan zijn domme stunt na vertellen.

Van jaren zitten in de bak naar een granaat in je achterzak

Volgens andere berichten is de man wel een bekende van de politie. Er stond op het moment niets open, maar in het verleden heeft de man gezeten voor een moord en drie overvallen. Gezellig persoon dus.

Lees verder

Nieuws

Temptation-Megan ‘onherkenbaar’ na deze cosmetische ingrepen

Gepubliceerd

op

Door

De Vlaamse Megan Desaever, die in 2018 samen met haar vriend Kevin meedeed aan Temptation Island, lijkt totaal niet meer op de jonge dame van toen. De brunette heeft onlangs een gebitsbehandeling ondergaan en volgers weten niet wat ze zien… ”Ik herkende je niet! Dat tanden al zoveel kunnen doen zeg, super mooi”, ”OMG, je bent zo veranderd! Ik herken je niet meer”

Niet alleen de tanden van Megan zijn onder handen genomen…

Maar haar tanden is niet het eerste dat ze onder handen heeft laten nemen. Na de breuk met Kevin viel de Vlaamse al kilo’s af, liet ze haar borsten vergroten en haar lippen opspuiten.

View this post on Instagram

🤷🏻‍♀️

A post shared by MeganDesaever (@desaevermegan__) on

View this post on Instagram

@robbertpoelphoto 📸

A post shared by MeganDesaever (@desaevermegan__) on

Lees verder

Nieuws

Geraldine Kemper draagt jurkje met een nogal heel diep uitgesneden decolleté

Gepubliceerd

op

Door

Geraldine Kemper is toch wel één van de knapste vrouwen op de Nederlandse televisie. Maar wanneer je niet genoeg kunt krijgen van Geraldine televisie, dan kun je altijd nog even rondneuzen op het internet. Op Instagram is ze namelijk ook vrij actief. En we kunnen zeggen dat ze niet vies is van zo nu en dan een gewaagd kiekje.

Mooi jurkje Geraldine!

Deze keer een throwback naar het Televizier-ring Gala van vorig jaar. Toen Geraldine nog genomineerd was voor presentatrice van het jaar!

Lees verder

Trending