Contacteer ons

Nieuws

Foto’s: maak dus kennis met de knappe dochter van Matthijs van Nieuwkerk

Gepubliceerd

op

We kennen de flamboyante Matthijs van Nieuwkerk allemaal wel als de presentator van het BNNVARA programma De Wereld Draait Door. Of Doorrrrrr zoals hij zelf zegt. Het programma is al jarenlang een hit op televisie en dat komt uiteraard mede door de snelle babbel van Matthijs. Die eerder in zijn loopbaan bijvoorbeeld ook al hoofdredacteur van de Amsterdamse krant Het Parool was.

Matthijs van Nieuwkerk heeft twee kinderen

Matthijs heeft twee kinderen: kees en Jet. Jet van Nieuwkerk is de jongste van de twee en eerlijk is eerlijk, ze heeft best wel wat weg van haar vader:

View this post on Instagram

Wat verheugde ik me op deze dag op en neer Parijs. Dacht doen we wel ff, was toch nog niet lang zwanger.. Maar zowwww wat was ik misselijk die dag.. De straten van Parijs hebben het geweten na een wilde taxi rit. Haha – Maar toch een tb naar prachtige Jet met deze foto waar we gewoon tussen al de tijdsdruk en gekots even 4 looks in een middag schoten als echte pro’s! ✨💪🏻 #model #jetvannieuwkerk #teamwork #j&j #lovemyjob @jetvannieuwkerk #paris #parijs #cityoflove #zwangerschapskwaaltjes #photography #fotografie #fotograafgezocht #fotograaf #portretfotografie #portret #streetsofparis #cityphotography #instaphoto #portrait #portraitphotography #haarlemfotografie #amsterdamfotograaf #amsterdamphotographer #instaphotographer #instafamous #france #frankrijk #parijs

A post shared by Jesje Veling Photography (@jesjevphotography) on

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Nieuws

Vent leert dus een les dat je nooit moet stunten met granaat in je achterzak

Gepubliceerd

op

Door

Er zijn een paar dingen die je nooit moet doen. En een daarvan is rondlopen met een granaat in je achterzak. Dat deed een man in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro dus wel en hij vond het ook nog een goed idee om te gaan stunten. En dat was nu juist geen goed idee. De man verloor zijn evenwicht, viel en de granaat die in zijn achterzak zat ging af. De man is na dit “ongelukje” naar het ziekenhuis gebracht en kan zijn domme stunt na vertellen.

Van jaren zitten in de bak naar een granaat in je achterzak

Volgens andere berichten is de man wel een bekende van de politie. Er stond op het moment niets open, maar in het verleden heeft de man gezeten voor een moord en drie overvallen. Gezellig persoon dus.

Lees verder

Nieuws

Temptation-Megan ‘onherkenbaar’ na deze cosmetische ingrepen

Gepubliceerd

op

Door

De Vlaamse Megan Desaever, die in 2018 samen met haar vriend Kevin meedeed aan Temptation Island, lijkt totaal niet meer op de jonge dame van toen. De brunette heeft onlangs een gebitsbehandeling ondergaan en volgers weten niet wat ze zien… ”Ik herkende je niet! Dat tanden al zoveel kunnen doen zeg, super mooi”, ”OMG, je bent zo veranderd! Ik herken je niet meer”

Niet alleen de tanden van Megan zijn onder handen genomen…

Maar haar tanden is niet het eerste dat ze onder handen heeft laten nemen. Na de breuk met Kevin viel de Vlaamse al kilo’s af, liet ze haar borsten vergroten en haar lippen opspuiten.

View this post on Instagram

🤷🏻‍♀️

A post shared by MeganDesaever (@desaevermegan__) on

View this post on Instagram

@robbertpoelphoto 📸

A post shared by MeganDesaever (@desaevermegan__) on

Lees verder

Nieuws

Geraldine Kemper draagt jurkje met een nogal heel diep uitgesneden decolleté

Gepubliceerd

op

Door

Geraldine Kemper is toch wel één van de knapste vrouwen op de Nederlandse televisie. Maar wanneer je niet genoeg kunt krijgen van Geraldine televisie, dan kun je altijd nog even rondneuzen op het internet. Op Instagram is ze namelijk ook vrij actief. En we kunnen zeggen dat ze niet vies is van zo nu en dan een gewaagd kiekje.

Mooi jurkje Geraldine!

Deze keer een throwback naar het Televizier-ring Gala van vorig jaar. Toen Geraldine nog genomineerd was voor presentatrice van het jaar!

Lees verder

Trending