Contacteer ons

Nieuws

9 dorpen en steden in Nederland waar het het zuurst is om te wonen!

Gepubliceerd

op

Nederland heeft een hele hoop mooie steden. Maar helaas ook een hele hoop minder mooie steden en dorpen. Plekken waar je dan ook niet zoveel toerisme zal gaan vinden als in Amsterdam, Rotterdam of Giethoorn. Dat is dan eigenlijk gelijk het enige pluspunt van steden die geen toerisme aantrekken. We zullen even alle steden en dorpen met je doornemen waar je nooit en te nimmer naartoe zou moeten verhuizen!

Steden en dorpen waar je niet wil komen

9. Zoetermeer Ah, Zoetje, de Tarrel van Zuid-Holland. Het was eens een onschuldig dorp, totdat iemand besloot er de slaapstad van Den Haag van te maken.. Als steden sterven en zelfs de aasgieren het woonkadaver verlaten hebben, zien ze er uit als Zoetermeer. Je kunt het ook wel Nep Haag of ‘s-Gravenhoax noemen. Als Zoetermeer een karakter zou zijn in een tienerhorror, zou hij als eerste sterven vanwege totaal gebrek aan vermogen om sympathie op te wekken bij de kijker.

8. Eindhoven Wonen in Eindhoven kun je vergelijken met enthousiast op een fiets springen zonder zadel. Het lijkt leuk, maar je eindigt altijd met stuk staal op de Eerste Hulp. Eindhoven is een leugen, zullen we maar zeggen.

7. Purmerend Purmerend is de stad waar je als moeder je dochter voor waarschuwt. PauperCity noemen ze het ook wel. Het tuig klotst hier tegen de dakgoten aan. Een stad gebouwd op de geur van opgevoerde Golfjes en frituurvet. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat als we Purmerend zouden verplaatsen van Noord-Holland naar Drenthe, het gemiddeld IQ in beide provincies zal stijgen.

6. Almere Als The Joker uit Batman architect was geworden, was Almere zijn creatie geweest. Almere doet net alsof het een soort Amsterdam 2 wil zijn, maar het enige vergelijkbare tussen die twee plaatsen is de criminaliteit.

5. Helmond Even buiten alle cliché’s, Limburg is toch wel het mooiste stukje buitenland wat we in Nederland hebben liggen. Heel Limburg? Neen, één dorpje biedt dapper weerstand tegen concepten als leefbaarheid, schoonheid en woongenot. De steenpuist van Limburg, Helmond.

4. Nijmegen “Nijmegen, als je in Nijmegen bent, ben je sowieso een brug te ver. Nijmegen is een soort stadszombie. De glorietijd was duizend jaar geleden, ergens de vorige eeuw is de stad gestorven en ondanks verwoede pogingen de boel te reanimeren.

3. Hengelo Als je omschreven kan worden als wannabe-Enschede, weet je dat het goed mis zit. Niet helemaal hun eigen fout, want toch een beetje het Rotterdam van het Oosten. Eigenlijk is de enige daadwerkelijk nuttige functie van Hengelo reizigers uit het beschaafde deel van Nederland er op te attenderen dat ze bijna in Enschede zijn.

2. Drachten Heerenveen? Schattig. Leeuwarden? Koddig. Sneek? Awwwcute. Drachten? Het bastaardkind van een ongewenste zwangerschap Er is een reden dat de Friezen Drachten nooit opgenomen hebben in de Elfstedentocht en die reden is pure schaamte.

1. Dordrecht Alsof iemand het concept ‘Hitler’ probeerde uit te beelden in de vorm van een stad. Wat een ellende. Dordrecht is het poepgat van Rotterdam en dat wil wat zeggen. Dordrecht ziet er uit alsof er wekelijks tien kinderzielen geofferd moeten worden om een dergelijke mate van wanstaltigheid in stand te houden. Als Dordt een baby was geweest, zou hij niet eens uitgenodigd worden voor de auditierondes van So You Wanna Be A Robert Mikelsons Victim. En dat wil wat zeggen. Er gaan geruchten dat Dordrecht één van de 666 poorten naar de hel is op deze aarde, maar dat is niet waar. De hel is een poort naar Dordrecht. Als demonen sterven, zijn ze voor eeuwig gedoemd om door Dordrecht te zwerven.

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Nieuws

Vent leert dus een les dat je nooit moet stunten met granaat in je achterzak

Gepubliceerd

op

Door

Er zijn een paar dingen die je nooit moet doen. En een daarvan is rondlopen met een granaat in je achterzak. Dat deed een man in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro dus wel en hij vond het ook nog een goed idee om te gaan stunten. En dat was nu juist geen goed idee. De man verloor zijn evenwicht, viel en de granaat die in zijn achterzak zat ging af. De man is na dit “ongelukje” naar het ziekenhuis gebracht en kan zijn domme stunt na vertellen.

Van jaren zitten in de bak naar een granaat in je achterzak

Volgens andere berichten is de man wel een bekende van de politie. Er stond op het moment niets open, maar in het verleden heeft de man gezeten voor een moord en drie overvallen. Gezellig persoon dus.

Lees verder

Nieuws

Temptation-Megan ‘onherkenbaar’ na deze cosmetische ingrepen

Gepubliceerd

op

Door

De Vlaamse Megan Desaever, die in 2018 samen met haar vriend Kevin meedeed aan Temptation Island, lijkt totaal niet meer op de jonge dame van toen. De brunette heeft onlangs een gebitsbehandeling ondergaan en volgers weten niet wat ze zien… ”Ik herkende je niet! Dat tanden al zoveel kunnen doen zeg, super mooi”, ”OMG, je bent zo veranderd! Ik herken je niet meer”

Niet alleen de tanden van Megan zijn onder handen genomen…

Maar haar tanden is niet het eerste dat ze onder handen heeft laten nemen. Na de breuk met Kevin viel de Vlaamse al kilo’s af, liet ze haar borsten vergroten en haar lippen opspuiten.

View this post on Instagram

🤷🏻‍♀️

A post shared by MeganDesaever (@desaevermegan__) on

View this post on Instagram

@robbertpoelphoto 📸

A post shared by MeganDesaever (@desaevermegan__) on

Lees verder

Nieuws

Geraldine Kemper draagt jurkje met een nogal heel diep uitgesneden decolleté

Gepubliceerd

op

Door

Geraldine Kemper is toch wel één van de knapste vrouwen op de Nederlandse televisie. Maar wanneer je niet genoeg kunt krijgen van Geraldine televisie, dan kun je altijd nog even rondneuzen op het internet. Op Instagram is ze namelijk ook vrij actief. En we kunnen zeggen dat ze niet vies is van zo nu en dan een gewaagd kiekje.

Mooi jurkje Geraldine!

Deze keer een throwback naar het Televizier-ring Gala van vorig jaar. Toen Geraldine nog genomineerd was voor presentatrice van het jaar!

Lees verder

Trending