Contacteer ons

Nieuws

‘André Hazes gunt Rachel nieuwe liefde’

Gepubliceerd

op

Marion Berndsen is in Nederland al ruim 25 jaar actief als medium en in de loop der tijd legde ze voor honderden cliënten contact met overledenen in de andere wereld. Exclusief voor Story maakte ze contact met de overleden zanger André Hazes en vertelt ze welke boodschap hij voor Rachel en zijn kinderen Roxeanne en André jr. heeft.

André Hazes sr. maakt zich grote zorgen om Rachel en zijn zoon André. Dat vertelt medium Marion Berndsen, die in contact staat met de overleden zanger, aan Story. ‘Voorheen draaide alles om hem, maar ik voel nu dat hij iemand is die andere mensen wil ondersteunen en helpen. Hij maakt het goed. Hij is op zijn plek.’ Zijn gedachten zijn nog altijd bij Rachel. ‘André laat weten dat ze naar buiten toe als een sterke vrouw overkomt, maar dat ze nog altijd veel pijn voelt. Hij wil haar graag helpen. Ook omdat hij voelt dat ze voor een grote beslissing staat.

Hij probeert haar te helpen door de juiste mensen op haar pad te sturen. André maakt zich zorgen om haar en hoe ze zich voelt. André geeft mij de indruk dat ze zich niet goed voelt. Hij is heel erg met haar bezig. Hij is om haar heen. Ik zie ook iets wat met een huis te maken heeft. Mogelijk heeft die grote beslissing daarmee te maken. Hij zegt dat Rachel heel anders is dan ze overkomt of dat er over haar wordt gedacht. Ze kan dichtklappen en in zichzelf keren, waardoor ze hard overkomt.’

Liefdesrelatie
Na het overlijden van André heeft Rachel zich even gelukkig gevoeld aan de zijde van haar Italiaanse vriend Niccolò Armaroli. Na de liefdesbreuk is er geen bijzondere man meer in haar leven geweest. Marion vertelt: ‘André zegt tegen me dat hij blij zou zijn wanneer Rachel weer iemand ontmoet. Hij houdt zoveel van haar dat hij Rachel gelukkig wil zien.

Hij zegt letterlijk: Wijs niet te veel af en ga ervoor. Je bent nog jong, je hebt nog zoveel jaren voor de boeg. Ik wil dat je gelukkig bent. Hij wil meer liefde voor haar. Bij Rachel krijg ik het gevoel dat ze twijfelt of ze aan een nieuwe relatie toe is. Ze is voorzichtig en wantrouwend. Ik heb wel het gevoel dat er iets speelt. Het kan best zijn dat ze met iemand in contact is, maar dan gaat ze er heel voorzichtig mee om. Ze stort zich er niet zomaar in. Ze heeft nog een heel sterk gevoel voor André.’

Verleiding
De enige over wie André niet ongerust is, is zijn dochter Roxeanne. Marion vertelt: ‘Hij zegt letterlijk tegen me: Zij redt het wel. Daar maak ik me helemaal geen zorgen om. Zij is duidelijker in wat ze wel en niet wil. In tegenstelling tot haar broer. Die gaat ergens voor, waarvan hij later denkt: dat had ik niet moeten doen. Maar Roxeanne overziet het allemaal. Ook voelt hij de verwijdering binnen het gezin. Hij heeft het over zijn gezin dat helemaal uit elkaar is gevallen.

Dat vindt hij verdrietig.’ Voor zijn zoon André heeft de zanger een belangrijke boodschap, aldus Marion. ‘André jr. moet niet te hard van stapel lopen. En ik krijg niet het idee dat hij daarmee op zijn carrière doelt. André jr. moet bepaalde beslissingen nemen. Ik hoor zijn vader nu letterlijk zeggen: Neem je tijd, neem je tijd. Overhaast niets. Praat, praat veel. Laat het bezinken. Er is nog zoveel om voor te gaan. Het lijkt me dat hij op zijn privésituatie doelt.

Hij zegt ook: Hou vast wat je hebt. Koester het. De verleiding ligt op de loer. Niet te veel naar buiten kijken. Er wordt je altijd wel een worst voorgehouden, maar het is aan jou of je erin hapt of niet. En die worst kan weleens heel naar smaken. Dat is hoe hij het letterlijk zegt. Ik merk dat André heel beschermend is naar het gezin van zijn zoon. Hij merkt ook verdriet bij zijn schoondochter Monique.Hij vindt het naar om haar pijn te zien hebben. Ze is een goede meid, zegt hij.

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Nieuws

Kijkers ‘De Rijdende Rechter’ zijn het niet eens met uitspraak Mr. Reid

Gepubliceerd

op

Door

In De Rijdende Rechter worden conflicten voorgelegd aan rechter Mr. Reid. Maar dit keer zijn de kijkers het een keer níet eens met zijn uitspraak.

Wanneer de moeder van Fred en Diana Klopper overlijdt, besluit hun zwager te bellen met uitvaartondernemer Dela. Ze hadden toen nog geen enkel idee dat dit uit zou lopen tot één groot drama.

Per ongeluk
De moeder van Fred en Diana is namelijk verzekerd bij Dela, maar de zwager belt per ongeluk een verkeerd nummer en komt zonder dat hij het doorheeft bij een andere uitvaartondernemer terecht: Uitvaart24. Uitvaart24 zet alles in werking, maar de familie blijft in de veronderstelling contact te hebben met uitvaartondernemer Dela.

Eerst betalen
Een paar dagen later komt de aap pas uit de mouw. De familie Klopper is woest en van mening dat Uitvaart24 willens en wetens z’n naam verborgen houdt om zo klanten te vangen. En dan moeten ze ook nog eens eerst een rekening betalen voordat hun moeder verplaatst kan worden naar een ander mortuarium. De emmer loopt over en de familie Klopper schrijft op internet een slechte recensie over Uitvaart24.

Zwartmaken
Aan de andere kant beweert Jan-Jaap Palma van Uitvaart24 goed te hebben gehandeld en vindt dat de Kloppers moeten stoppen met het zwartmaken van het bedrijf. Om te voorkomen dat het uit de hand loopt, gaat mr. John Reid bij beide partijen langs en komt aan het eind van de aflevering met een uitspraak. Maar voor de verandering zijn de kijkers thuis het allesbehalve eens met de uitspraak van deze week.

Geen misleiding
“Bij het openen van de link, staat nergens de naam ‘Dela’ of een beeld of merk dat naar Dela verwijst”, zegt Mr. Reid. “Een normaal geïnformeerde en redelijk oplettende internetgebruiker had kunnen weten dat deze site van Dela was. Van misleiding is geen sprake.” Uitvaart24 neemt de telefoon op met ‘Uitvaartverzorging’ en dat vindt Mr. Reid wel een heel algemene omschrijving. Toch is dit volgens de rechter te rechtvaardigen, omdat hij bedrijf meerdere labels heeft en ook uitvaartartikelen verkoopt.

Opdrachtgever
Bovendien doet Uitvaart24 alleen zaken met de opdrachtgever, in dit geval hun zwager, omdat er binnen een familie vaak uiteenlopende visies bestaan over de uitvaart. “Uitvaart24 handelde dus niet onrechtmatig door het lichaam van de moeder pas vrij te geven als de zwager daarmee akkoord ging en zou betalen.” De manier waarop dit allemaal is gegaan, noemt Mr. Reid daarentegen wel ‘tactloos’.

Slechte uitspraak
De kijkers thuis vinden het ‘een belachelijke uitspraak’ en hadden gedacht dat de familie Klopper gelijk zou krijgen. Zij zijn wel van mening dat Uitvaart24 onrechtmatig heeft gehandeld en hopen dat mensen voortaan 2 keer nadenken voordat ze een uitvaart door dit bedrijf laten verzorgen. “Hoe kan je nou 1000 domeinen hebben en niet misleidend zijn… slechte uitspraak”, schrijft een kijker op Twitter.

Bron: De rijdende rechter, Libelle Beeld: KRO-NCRV

Lees verder

Nieuws

Renate en Winston delen nieuwe familiefoto: “Wat zijn de kinderen al groot!”

Gepubliceerd

op

Door

Winston en Renate Gerschtanowitz weten waar het in het leven om draait: om hun gezinnetje. Ze zijn maar wat trots op hun 2 zonen.

Winston deelt een prachtige nieuwe familiefoto. “This is what it’s all about”, schrijft hij bij de foto.

Zoon Julian werd in 2008 geboren en is nu 11 jaar. Zoon Benjamin werd in juli 2010 geboren en is nu 9 jaar oud. De positieve reacties stromen binnen op het plaatje. ‘Wat een mooi gezin’, klinkt het massaal. Onder meer Chantal Janzen, Daniëlle Oerlemans en Bas Smit reageren met hartjes. Het valt fans van de 2 ook op hoe groot de jongens inmiddels zijn geworden.

Bron: Instagram, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder

Nieuws

Marco Borsato reageert op affaire met pianiste Iris Hond

Gepubliceerd

op

Door

Marco Borsato heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zijn huwelijk met Leontine Borsato zwaar weer heeft doorstaan. Vanochtend werd bekend dat hij in 2009 een affaire had met Iris Hond. Hij reageert nu zelf op Instagram.

Geheime verhouding

Marco had tijdens zijn huwelijk van inmiddels 22 jaar kort een geheime verhouding met de Nederlandse pianiste, zangeres, componiste, zangeres en tekstschrijfster. De affaire ontwikkelde zich toen hij door een zware periode ging, nadat zijn productiemaatschappij (The Entertainment Group) failliet ging.

Na de berichtgeving van weekblad Privé vandaag hebben zowel Marco als Iris laten weten dat het nieuws klopt. Iris, die momenteel op televisie te zien is met een Net5-datingprogramma, laat weten dat ze samen goed konden praten over wat er in hun levens gaande was. “Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven”, vertelt ze. Echter heeft de affaire niet tot dit jaar geduurd, zoals wordt geschreven, maar werd deze tien jaar geleden al beëindigd. 

De waarheid

Marco reageert via Instagram. “Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur”, schrijft hij.

Hij vervolgt: “Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.”

Reactie Leontine

Zowel Marco als Leontine hopen wel dat het nieuws geen eigen leven gaat leiden. “Wij zien dit als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd.” Samen hebben ze zoons Luca (20) en Senna (18) en dochter Jada (16).

Leontine sluit af: “Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is.” En zo is het maar net!

View this post on Instagram

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire "Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

A post shared by Marco Borsato (@borsato) on

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Leontine Borsato (@leontineborsato) on

Bron: Shownieuws, Grazia| Beeld: Instagram

Lees verder

Trending