Contacteer ons

Nieuws

‘André Hazes gunt Rachel nieuwe liefde’

Gepubliceerd

op

Marion Berndsen is in Nederland al ruim 25 jaar actief als medium en in de loop der tijd legde ze voor honderden cliënten contact met overledenen in de andere wereld. Exclusief voor Story maakte ze contact met de overleden zanger André Hazes en vertelt ze welke boodschap hij voor Rachel en zijn kinderen Roxeanne en André jr. heeft.

André Hazes sr. maakt zich grote zorgen om Rachel en zijn zoon André. Dat vertelt medium Marion Berndsen, die in contact staat met de overleden zanger, aan Story. ‘Voorheen draaide alles om hem, maar ik voel nu dat hij iemand is die andere mensen wil ondersteunen en helpen. Hij maakt het goed. Hij is op zijn plek.’ Zijn gedachten zijn nog altijd bij Rachel. ‘André laat weten dat ze naar buiten toe als een sterke vrouw overkomt, maar dat ze nog altijd veel pijn voelt. Hij wil haar graag helpen. Ook omdat hij voelt dat ze voor een grote beslissing staat.

Hij probeert haar te helpen door de juiste mensen op haar pad te sturen. André maakt zich zorgen om haar en hoe ze zich voelt. André geeft mij de indruk dat ze zich niet goed voelt. Hij is heel erg met haar bezig. Hij is om haar heen. Ik zie ook iets wat met een huis te maken heeft. Mogelijk heeft die grote beslissing daarmee te maken. Hij zegt dat Rachel heel anders is dan ze overkomt of dat er over haar wordt gedacht. Ze kan dichtklappen en in zichzelf keren, waardoor ze hard overkomt.’

Liefdesrelatie
Na het overlijden van André heeft Rachel zich even gelukkig gevoeld aan de zijde van haar Italiaanse vriend Niccolò Armaroli. Na de liefdesbreuk is er geen bijzondere man meer in haar leven geweest. Marion vertelt: ‘André zegt tegen me dat hij blij zou zijn wanneer Rachel weer iemand ontmoet. Hij houdt zoveel van haar dat hij Rachel gelukkig wil zien.

Hij zegt letterlijk: Wijs niet te veel af en ga ervoor. Je bent nog jong, je hebt nog zoveel jaren voor de boeg. Ik wil dat je gelukkig bent. Hij wil meer liefde voor haar. Bij Rachel krijg ik het gevoel dat ze twijfelt of ze aan een nieuwe relatie toe is. Ze is voorzichtig en wantrouwend. Ik heb wel het gevoel dat er iets speelt. Het kan best zijn dat ze met iemand in contact is, maar dan gaat ze er heel voorzichtig mee om. Ze stort zich er niet zomaar in. Ze heeft nog een heel sterk gevoel voor André.’

Verleiding
De enige over wie André niet ongerust is, is zijn dochter Roxeanne. Marion vertelt: ‘Hij zegt letterlijk tegen me: Zij redt het wel. Daar maak ik me helemaal geen zorgen om. Zij is duidelijker in wat ze wel en niet wil. In tegenstelling tot haar broer. Die gaat ergens voor, waarvan hij later denkt: dat had ik niet moeten doen. Maar Roxeanne overziet het allemaal. Ook voelt hij de verwijdering binnen het gezin. Hij heeft het over zijn gezin dat helemaal uit elkaar is gevallen.

Dat vindt hij verdrietig.’ Voor zijn zoon André heeft de zanger een belangrijke boodschap, aldus Marion. ‘André jr. moet niet te hard van stapel lopen. En ik krijg niet het idee dat hij daarmee op zijn carrière doelt. André jr. moet bepaalde beslissingen nemen. Ik hoor zijn vader nu letterlijk zeggen: Neem je tijd, neem je tijd. Overhaast niets. Praat, praat veel. Laat het bezinken. Er is nog zoveel om voor te gaan. Het lijkt me dat hij op zijn privésituatie doelt.

Hij zegt ook: Hou vast wat je hebt. Koester het. De verleiding ligt op de loer. Niet te veel naar buiten kijken. Er wordt je altijd wel een worst voorgehouden, maar het is aan jou of je erin hapt of niet. En die worst kan weleens heel naar smaken. Dat is hoe hij het letterlijk zegt. Ik merk dat André heel beschermend is naar het gezin van zijn zoon. Hij merkt ook verdriet bij zijn schoondochter Monique.Hij vindt het naar om haar pijn te zien hebben. Ze is een goede meid, zegt hij.

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Nieuws

Vent leert dus een les dat je nooit moet stunten met granaat in je achterzak

Gepubliceerd

op

Door

Er zijn een paar dingen die je nooit moet doen. En een daarvan is rondlopen met een granaat in je achterzak. Dat deed een man in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro dus wel en hij vond het ook nog een goed idee om te gaan stunten. En dat was nu juist geen goed idee. De man verloor zijn evenwicht, viel en de granaat die in zijn achterzak zat ging af. De man is na dit “ongelukje” naar het ziekenhuis gebracht en kan zijn domme stunt na vertellen.

Van jaren zitten in de bak naar een granaat in je achterzak

Volgens andere berichten is de man wel een bekende van de politie. Er stond op het moment niets open, maar in het verleden heeft de man gezeten voor een moord en drie overvallen. Gezellig persoon dus.

Lees verder

Nieuws

Temptation-Megan ‘onherkenbaar’ na deze cosmetische ingrepen

Gepubliceerd

op

Door

De Vlaamse Megan Desaever, die in 2018 samen met haar vriend Kevin meedeed aan Temptation Island, lijkt totaal niet meer op de jonge dame van toen. De brunette heeft onlangs een gebitsbehandeling ondergaan en volgers weten niet wat ze zien… ”Ik herkende je niet! Dat tanden al zoveel kunnen doen zeg, super mooi”, ”OMG, je bent zo veranderd! Ik herken je niet meer”

Niet alleen de tanden van Megan zijn onder handen genomen…

Maar haar tanden is niet het eerste dat ze onder handen heeft laten nemen. Na de breuk met Kevin viel de Vlaamse al kilo’s af, liet ze haar borsten vergroten en haar lippen opspuiten.

View this post on Instagram

🤷🏻‍♀️

A post shared by MeganDesaever (@desaevermegan__) on

View this post on Instagram

@robbertpoelphoto 📸

A post shared by MeganDesaever (@desaevermegan__) on

Lees verder

Nieuws

Geraldine Kemper draagt jurkje met een nogal heel diep uitgesneden decolleté

Gepubliceerd

op

Door

Geraldine Kemper is toch wel één van de knapste vrouwen op de Nederlandse televisie. Maar wanneer je niet genoeg kunt krijgen van Geraldine televisie, dan kun je altijd nog even rondneuzen op het internet. Op Instagram is ze namelijk ook vrij actief. En we kunnen zeggen dat ze niet vies is van zo nu en dan een gewaagd kiekje.

Mooi jurkje Geraldine!

Deze keer een throwback naar het Televizier-ring Gala van vorig jaar. Toen Geraldine nog genomineerd was voor presentatrice van het jaar!

Lees verder

Trending