Contacteer ons

Nieuws

Introductieweekje Studenten in Utrecht krijgen flink wat tikken van de poitie “KOM DAN”

Gepubliceerd

op

Introductieweken: altijd gezellig. Voordat het “echte harde werken” begint natuurlijk eerst nog even flink wat zuipen en brallen. Want dat kan daarna *kuch* niet meer uiteraard. Gisteravond was een aantal studenten in park Paardenveld zich aan het voorbereiden op wat komen gaat, onder het genot van een gezellig biertje. De buurt klaagde over overlast (want herrie), de politie ging een kijkje nemen en het escaleerde volledig uit de klauwen.

Bijdehand blond meisje (met biertje) werd naar de grond getrokken (ook wel karma genoemd) en uiteindelijk werden er meerdere mensen gearresteerd omdat ze weigerden te vertrekken. Video hieronder:


Via Skoften

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Nieuws

Is Samantha (Barbie) weer gevallen voor de charmes van oude bekende?

Gepubliceerd

op

Door

Ondertussen is Samantha de Jong alias Barbie iets meer dan twee weken vrijgezel. Heel wat volgers wisten dat nog voor Maron zelf omdat ze hem dumpte via Instagram. Aan de berichten en foto’s op haar Instagram te zien, lijkt het erop dat er opnieuw iets bloeit tussen de blondine en haar ex Rolf Tangel.

De twee hadden een tijd een relatie, maar zetten daar algauw een punt achter. Ze bleven goede vrienden, maar Rolf liet eerder aan een tijdschrift verstaan dat hij helemaal klaar was met Samantha. Daar lijkt nu dus verandering in te komen. Samantha postte enkele kiekjes met haar ex op Instagram en bij een van de foto’s, waarop ze hem een kus geeft, schreef ze: “Net lekker gesport met mijn beste maatje.” Bij een ander kiekje van hun tweetjes verduidelijkte ze: “Afgelopen vrijdag waren Rolf Tangel en ik gezellig een dagje samen. Ik kon jouw steun heel goed gebruiken. Ondanks alles blijven wij altijd een band samen hebben, wat er ook gebeurt, we komen altijd bij elkaar terug. Dat noem je pas vriendschap. Daar wil ik je voor bedanken, lieve Rolf.”

Maar nu duiken er geruchten op dat er toch meer aan de hand is tussen de twee. Reden daarvoor is een foto die genomen werd in de Efteling. We zien Doornroosje die vredig ligt te slapen, maar in de weerspiegeling zien we ook dat de foto gemaakt werd door een man. Het bijschrift bij de foto luidt: “Gezellig in de Efteling met mijn hartje.” Iedereen vraagt zich dan ook af of ze met ‘mijn hartje’ doelt op Rolf en of hij het is die de foto maakte.

Beeld: Facebook

Lees verder

Nieuws

Gordon in tranen: ‘Ik voel gedachtes die vervagen’

Gepubliceerd

op

Door

Gordon laat woensdagavond weten dat hij uiteten is met zijn ‘bonusmama’ Tineke de Nooij. Een dag later deelt hij op zijn Instagram-account dezelfde selfie waarbij hij vertelt hoe gezellig het was maar ook emotioneel. Tineke’s man Peter was dement en is vorig jaar overleden. Dit inspireerde Gordon om een nieuw liedje te schrijven.

Emotioneel
,,Vanmorgen werd ik wakker met een liedje en een tekst en de tranen rolden over mijn wangen” schrijft Gordon op Instagram. De zanger kan niet meer wachten en vindt dat hij zijn songtekst nu al moet delen. Verder wil hij het niet spannend houden en laat ook weten dat dit hij dit liedje gaat opnemen voor zijn nieuwe album die volgend jaar uitkomt. Zijn nieuwste liedje heet: ‘Voor ik het vergeet’.

Songtekst:
‘Kijk eens in mn ogen
Zie je daar jezelf in?
Het is de spiegel van mijn ziel
Van een leven zo bewogen maar ook de ontluistering
Want ik voel gedachtes die vervagen aan onze eindeloze dagen vol met liefde en met geluk maar mn brein die maakt ze stuk
Dus al die prachtige verhalen blijf ze alsjeblieft vertellen want ik kan het niet herhalen alleen maar knikken en van balen
Dat ik het niet meer weet van hoe ik kuste en waar ik was op onze allereerste date

Voor ik het vergeet voordat alles zal vervagen wil ik dat je weet. Jij bent de liefde van mijn mijn leven mijn rust in al mijn bange dagen
Voor ik het vergeet en straks dus niet meer weet wil ik je nog adoreren tot mn allerlaatste droom me zal verteren wil ik dat je weet mijn allerliefste schat ik hou van jou, voor ik het vergeet. Als je dat maar weet

Ik hou me vast aan kleine beetjes van geluk aan de zomer en de lente je vuile was hier op de grond of je badjas op de kruk

Als ik je lichaam ruik dan ga ik stralen of geef je stiekem nog signalen een lach die we dan delen . Maar weet gewoon dat het allemaal echt waarheid is geweest en onze zielen een gedachte nog het meest. Ik zal je nooit vergeten al moet ik gedwongen verder zonder jou weet dat ik ergens diep van binnen nog altijd zielsveel van je hou. Hou mn hand vast en voel hoe ik je opwarmde en liefst dagenlang omarmde. Zelfs als dat er niet meer is en wordt je mijn eindeloos gemis hoop ik dat je van me zal blijven houden want ik ben nu wat het is.’

Groen licht
Onlangs heeft Gordon van een wereldberoemde KNO-arts in New York te horen gekregen dat zijn stembanden nog in orde zijn. Ook maakte hij bekend als hij van de arts groen licht zou krijgen, hij zijn zangcarrière weer zal oppakken.

Een aantal jaren geleden moest de zanger namelijk gedwongen een punt achter zijn muziekcarrière zetten. Dit waren meerdere factoren. Onder andere zijn overmatige drank en drugsgebruik, verkeerde medicijnen met bijwerkingen zoals heesheid en stemverlies en ook nog eens door een ongeval waardoor hij een gehoorbeschadiging opliep.

Lees verder

Nieuws

Roddelbladen halen dus fel uit naar André Hazes: ‘André moet een grote jongen zijn’

Gepubliceerd

op

Door

In een Instagrampost heeft André Hazes geschreven dat hij vindt dat de roddelbladen, en dan voornamelijk weekblad Story, minder over hem moeten schrijven. Hij noemt het argument dat zijn zoon later allemaal negatieve dingen over zijn vader gaat lezen. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker van Story en de hoofdredacteur van Weekend, Bart Ettekoven, vinden dat André niet het recht heeft dat te eisen.

Onzin
De zanger lijkt media-aandacht niet te schuwen want bijna elke dag post hij wel iets op Instagram. Toch vindt hij het vervelend dat er zo veel over hem geschreven wordt, en dan uiteraard vooral over zijn buitenechtelijke avontuurtjes. André ontkent nog steeds dat hij is vreemdgegaan, maar ondertussen verschijnen er steeds nieuwe geruchten. De kritiek die André levert op Story vindt Den Aantrekker zeer onterecht: ,,Wat een onzin. Hij noemt ons, omdat we bovenop het nieuws zitten en wij hem inderdaad al een paar weken volgen. Je kunt natuurlijk niet altijd alleen in de bladen verschijnen als je het zelf wil of als iets te pluggen hebt”, zegt Den Aantrekker in Shownieuws. Hij benadrukt dat Story een nieuwsblad is, en dat André dus niet verbaasd moet opkijken als er over hem geschreven wordt.

Niet alleen lijkt André Story niet leuk te vinden, want ook Weekblad weekend schrijft regelmatig negatieve dingen. Ettekoven vertelt dat hij onlangs een boze Hazes sprak: ,,Ik heb gezegd: luister, je kunt niet eerst een reallifesoap doen, dan nog een reallifesoap, waarin hij nota bene zijn vorige relatiecrisis helemaal uitbuit, en nog een commercial doen waarin je je hele gezin betrekt en dan op een gegeven moment roepen als het niet uitkomt: ‘De deur gaat even dicht, ik wil geen commentaar geven!”

Grote jongen
De twee mannen benadrukken dat het beste wat André nu kan doen het heft in eigen handen nemen is. Dat betekent volgens hen dus niet zijn frustraties uiten via Instagram. Den Aantrekker: ,,Hij heeft mijn nummer. Als hij mij gewoon belt omdat hij kennelijk boos over dingen is, dan moet hij een grote jongen zijn en geen kleine jongen en dan moet hij mij bellen. Maar niet via Instagram dit soort dingen gaan doen.”

Lees verder

Trending